Reactie H. uit Boskoop

Het heeft me verrast. Laten zien dat ik vanaf een ander perspectief naar bepaalde situaties kan kijken. En inzicht gegeven over het beeld dat ik van mezelf heb. Wat daar positief aan is en wat eventueel verbeterd kan worden.

Reactie D. uit Boskoop

De playmobielpoppetjes zorgden ervoor dat ik mijn situatie buiten mijn binnenwereld kon plaatsen en vanuit een beschouwend perspectief kon benaderen. De begeleiding van Emmy hierbij was heel fijn, open en toegankelijk.


Reactie Roos

Samen met Emmy onderzocht ik mijn dilemma waarbij de Playmobielpoppetjes een waardevolle aanvulling waren. Deze zorgen voor het concreet en inzichtelijk maken het dilemma. De uitkomst was erg verrassend. Het was een bijzondere ervaring die mij zeker verder heeft geholpen bij het nemen van mijn beslissing. De begeleiding van Emmy was steunend en deskundig en haar houding open en nieuwsgierig. 


Reactie Miriam, 46 jaar

 Ik was niet echt bekend familieopstellingen maar Emmy heeft me heel fijn begeleid tijdens de sessie met de playmobil poppetjes. Emmy neemt de tijd voor je en laat je in je waarde. Nadat ik een vraag had geformuleerd zijn we daarmee aan het werk gegaan. Ik ben echt tot nieuwe inzichten gekomen. Ik ben me beter bewust van bepaalde houdingen en gevoelens. Al met al een hele fijn en bijzondere ervaring!


Reactie Mieke

Op vrijdag 22 februari heb ik een consult gedaan met de Playmobil poppetjes. Ik heb het gebruik van deze poppetjes als positief ervaren. Ze hebben bijgedragen in het inzichtelijk maken van verstandhoudingen binnen familierelaties die we hebben besproken. 


Reactie A. te B. :-)

Het was interessant te ontdekken hoe ik mijn omgeving zie, door de mensen om heen te verbeelden in playmobiel-poppetjes en de bijbehorende accecoires. En dan natuurlijk ook hoe ik daartussen stond. Stof tot nadenken!