Hallo

Mijn naam is Emmy Swaters, ik ben getrouwd met Jan Willem en samen hebben we 2 volwassen kinderen, een kat, een lief hondje en wonen we nu 20 jaar in Boskoop.

Van jongs af aan help ik graag mensen als zij in de problemen zitten.  Dat is soms heel makkelijk en fijn, maar het kan ook een (te) zware taak blijken te zijn. Een jaar of 10 geleden ben ik overspannen geraakt. Dat is een keerpunt geweest in mijn leven. Vanuit dat diepe dal ben ik op zoek gegaan naar oorzaken, naar oplossingen, naar nieuwe manieren, naar de zin van het leven, naar mijn 'echte' zelf. Het was een pittige periode, maar ik heb veel geleerd en het was ontzettend waardevol. In die periode heb ik de kans gehad om mezelf om te scholen naar yogadocente en sinds 2018 ben ik ook systemisch coach. 

Ik heb geleerd het leven als een grote ontdekkingstocht te zien met makkelijke, leuke en moeilijke etappes. Ieder mens krijgt de kans om hiermee om te gaan op zijn of haar geheel eigen unieke manier. Soms is het heel fijn als je daar hulp bij krijgt. Er zijn tijden geweest dat ik ook hulp nodig had. Alle hulp die ik toen heb ontvangen is voor mij heel waardevol geweest en daar ben ik heel dankbaar voor.  Het heeft me op de been gehouden en ik heb de kans gekregen om mezelf terug te vinden en te ontwikkelen. 
 Nadat ik bijna 5 jaar yogalessen heb gegeven in wisselende ruimtes in Boskoop ben ik vanaf januari 2019 ook als Systemisch Coach aan het werk in mijn eigen studio.
Het is mijn wens om een helpende hand te bieden aan mensen die vastlopen in hun zoektocht. Dit doe ik tijdens de yogalessen en via persoonlijke coaching en systemisch werk.

 Hartelijke groet, Emmy